Ophaal procedure
Hoe werkt Schiphol Taxi

Taxi van Schiphol naar huis

Onze taxichauffeur stuurt u binnen 15 minuten nadat u bent geland een SMS-bericht, met de vraag of u een indicatie wilt geven wanneer u uw bagage heeft opgehaald en door de douane heen bent. Uw bericht heeft onze chauffeur nodig, om te bepalen wanneer hij vooraan op de taxibaan voor u klaar kan gaan staan. Indien de chauffeur geen reactie ontvangt, kan het zijn dat de chauffeur telefonisch of per WhatsApp contact met u opneemt. U heeft dan tevens de naam, het voertuigtype met kenteken en het telefoonnummer van de aan u toegewezen chauffeur.

Uw taxi zal bij Vertrekhal 3 (boven) – deur D – op de officiële taxibaan op u wachten.

De taxi mag hier maximaal 1 uur nadat u geland bent blijven staan. Zorg er echter voor dat u binnen 30 minuten (nadat u bent geland) contact heeft opgenomen met de chauffeur, om er zeker van te zijn dat de chauffeur op u blijft wachten.

Indien de chauffeur niet binnen 30 minuten van u een reactie ontvangt, wordt de rit afgemeld en dient u zelf telefonisch contact op te nemen met onze taxicentrale. Onze taxicentrale is 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u bereikbaar. U kunt ook uw reserveringsbevestiging laten zien bij één van de vijf informatiebalies op Schiphol Plaza.

Belangrijke informatie!

Vermeld het vluchtnummer + mobiele nummer (inclusief landcode) van de passagiers wanneer u een Schiphol Taxi reserveert!


Taxi van huis naar Schiphol

U kunt eenvoudig een Schiphol taxi reserveren via onze website. Zodra u een taxi heeft gereserveerd, ontvangt u van ons per e-mail een reserveringsbevestiging. Bewaar dit bewijs alstublieft goed.

Taxi volgen

Uiterlijk 10 minuten voor de afgesproken tijd, kunt u uw taxi volgen. De reserveringsbevestiging bevat een link waarmee u onze Schiphol taxi kunt volgen, zodat u perfect kunt inschatten wanneer deze voor de deur zal staan.

Bovendien kunt u via deze link contact opnemen met de chauffeur, mocht dit nodig zijn.

Het is mogelijk dat onze taxichauffeur 15 minuten voor aankomst telefonisch contact met u opneemt, zodat u rekening kunt houden met zijn aankomsttijd.

Wijzigen/annuleren

De reserveringsbevestiging bevat een link waarmee u (indien nodig) zelf uw taxi reservering kunt wijzigen of annuleren.