Neem de officiële
schiphol taxi

Schiphol taxi diensten

Schiphol taxi bestellen voor particulieren

Wees er snel bij door vroegtijdig uw taxi te reserveren tegen een vaste (lage) prijs.
Schiphol taxi bestellen voor particulieren

Schiphol taxi bestellen voor bedrijven

U wilt uw reis zo comfortabel en zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Dat begrijpen wij!
Schiphol taxi bestellen voor bedrijven

Schiphol taxi vanaf de standplaats

Onze taxichauffeurs staan op de officiële taxistandplaats van Schiphol.
Schiphol taxi vanaf de standplaats

Nieuws

Illegale taxi's op Schiphol

De Inspectie Leefomgeving en Transport, de waakhond van de taxibranche, heeft de noodklok geluid over illegale taxi's rond Amsterdam en Schiphol
Illegale taxis op Schiphol

Elektrische taxi's op de luchthaven

Elektrisch vervoer is een hot item en de laatste jaren flink in opkomst.
Elektrische taxis op de luchthaven

Schiphol in top-10 duurste taxi’s

SCHIPHOL - Een taxiritje van luchthaven naar het stadscentrum kost in Europa gemiddeld 40 euro. Schiphol komt in prijs per kilometer (2,65 euro) op de tiende plaats van duurste taxivliegvelden.
Schiphol in top-10 duurste taxi’s
Google reviews

Richard Dekkers

(Translated by Google) Good service, right on time, nice driver (Original) Goede service, mooi op tijd, aardige chauffeur

Animesh Panja

I have availed their services. 1. From airport : Overall good and I had my large dog with me with the crate. 2. To airport: The car arrived right on time for pick-up. The drivers were very helpful on both the occasions.

Tilly Van den Bout

(Translated by Google) Always great service (Original) Altijd prima service

Melissa B

fijne rit goede communicatie helamaal top!!

marc rombouts

(Translated by Google) Tight agreements, helpful, very friendly and also a pleasant taxi ride. Thank you very much Ervan! (Original) Strakke afspraken, behulpzaam, zeer vriendelijk en ook nog een gezellige taxirit. Reuze bedankt Ervan!

Anke Bodewes

(Translated by Google) Message in advance about the arrival of the taxi at the pick-up location, punctually. Helpful friendly driver, nice spacious car. Excellent service, good value for money. (Original) Berichtje vooraf over arriveren taxi op ophaallocatie, stipt op tijd. Behulpzame vriendelijke chauffeur, mooie ruime auto. Uitstekende dienst, goede prijs kwaliteit verhouding.

Alle recensies

Taxi Schiphol

Schiphol Taxi zorgt ervoor dat u snel en voordelig van en naar Schiphol airport reist. Heeft u een taxi nodig? Neem telefonisch contact op met het taxi bedrijf en regel een rit. De taxi chauffeur verschijnt op de afgesproken locatie, plaatst uw bagage in de auto en zorgt ervoor dat u ruim op tijd op Amsterdam Schiphol airport arriveert. De taxi is het beste vervoer om uw vakantie mee te beginnen.

Begin uw vakantie goed op luchthaven Schiphol

Wanneer u op vakantie gaat, zoekt u rust en ontspanning. De reis met het vliegtuig veroorzaakt soms onnodige stress. U voorkomt een hoop stress door met een Schiphol taxi naar de luchthaven te gaan. Deze zet u af voor Schiphol plaza, waardoor u meteen op de juiste bestemming bent.

Daarnaast hoeft u niet te slepen met zware bagage, deze zet de vriendelijke chauffeur voor u in de taxi. Of u nu in de nacht vliegt, of gekozen heeft voor een vroege vlucht, taxi Schiphol rijdt 24/7. Hierdoor is er altijd een mogelijkheid om gebruik te maken van een van de taxi's.

Ook bij een zakenreis kiest u voor Schiphol taxi

Schiphol is inmiddels een begrip voor de zakelijke markt en vakantiegangers. Gaat u op zakenreis en wilt u dat uw vervoer tot in de puntjes is geregeld? Ook dan kiest u voor een Schiphol taxi. Ga bijvoorbeeld voor een nette taxi met lederen bekleding. Dit straalt niet alleen klasse uit, u bent ook verzekerd van een comfortabele rit naar de luchthaven.

De chauffeur zet u af voor de centrale hal, waarna u meteen naar de juiste vertrekhal kunt lopen. Dit scheelt een hoop geregel!

Reis naar verschillende luchthavens in Nederland

Schiphol is de grootste luchthaven, maar de taxi's brengen u ook probleemloos naar kleinere luchthavens. Denk bijvoorbeeld aan Eindhoven airport, Lelystad airport of een ander vliegveld. Ook wanneer u niet via Schiphol vliegt, is het kiezen voor een Schiphol taxi de juiste keuze!

Reis voor de laagste prijs naar Amsterdam Schiphol airport

Met een Schiphol taxi reist u altijd voor een scherp tarief. De ritten zijn all inclusive, wat betekent dat u niet te maken krijgt met verrassingen achteraf.

Daarnaast is gratis annuleren ook mogelijk, bijvoorbeeld wanneer uw reis niet doorgaat of wanneer u kiest voor een andere vlucht. U bent nooit meer geld kwijt dan u vooraf afspreekt met de chauffeur. Dit onderscheid de taxi met bijvoorbeeld een trein, waar u nooit zekerheid krijgt. Daarom is de taxi het beste vervoer om aan uw vakantie te beginnen.

Maak een afspraak met de Schiphol taxi

Heeft u op het laatste moment een taxi nodig? Het regelen van een Schiphol taxi is gemakkelijk en eenvoudig. Ga naar de website en vul het aanmeldformulier in. Hier geeft u eerst aan wat de gewenste datum is. Vul vervolgens in om hoeveel bagage en personen het gaat. Laat uw vluchtnummer achter zodat de chauffeur uw vliegtuig in de gaten kan houden.

Kies daarna het type vervoer. Gaat u voor een taxibus, een normale taxi, een elektrische taxi of voor zakelijk vervoer? Alles is mogelijk door de uitstekende service!

Een behulpzame chauffeur zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is wanneer u in de goedgekeurde taxi stapt. Hij haalt u op bij de afgesproken locatie, laadt uw bagage in de taxi en zet u af bij het meeting point. Deze bevindt zich bij de ingang van de luchthaven, meteen bij de juiste vertrekhal. U loopt meteen naar de vertrekhal en hoeft niet lang te wachten.

Gaat uw vlucht onverhoopt niet door? Uw vertrek kosteloos annuleren is tot de avond voor uw vlucht geen probleem.

Met het openbaar vervoer naar Schiphol airport

Veel mensen kiezen ervoor om met de trein of bus naar luchthaven Schiphol te reizen. Dit voorkomt parkeerkosten en is goedkoop. Het lijkt een goed alternatief. Toch zitten er veel voordelen aan privé vervoer.

Om te beginnen haalt de taxi u op, waardoor u geen grote koffers mee hoeft te slepen naar de trein. De taxi rijdt zowel binnen als buiten Noord Holland, waardoor u er ook in andere provincies gebruik van maakt.

Daarnaast zorgt een nette chauffeur ervoor dat u op tijd aankomt in de vertrekhal, en zo nooit een vlucht mist. Dit in tegenstelling tot ander vervoer, waar u afhankelijk bent van vertragingen en vreemde mensen. Hierdoor moet u lang wachten en mist u in het ergste geval uw vliegtuig.

Reizen van Schiphol naar huis

Ook wanneer u terugkomt van vakantie of een zakelijke reis, wilt u dat uw rit soepel verloopt. Niets is vervelender dan lang wachten en met bagage slepen. Kies daarom voor goed vervoer.

Ga naar de taxibedrijf website of neem telefonisch contact op met Schiphol taxi. Het is belangrijk om van tevoren het vluchtnummer door te geven. Zo weet de chauffeur wanneer u aankomt, en haalt hij u uit de aankomsthal.

Door een goede communicatie zijn ook veranderingen op het laatste moment geen probleem. De chauffeur houdt uw vlucht in de gaten, en zorgt dat hij op tijd bij de uitgang staat. Zo stapt u bij aankomst in de taxi, en hoeft u niet lang te wachten. Ook uw terugreis is weer top geregeld!

De taxi brengt u altijd naar huis

De taxi rijdt door heel Noord Holland, tot aan gemeente Haarlemmermeer. Daarbuiten is het ook mogelijk om een Schiphol taxi te bestellen voor een vast tarief. Laat u van en naar Amsterdam Schiphol of een van de kleinere luchthavens brengen. Dit kan ook wanneer u buiten de provincie woont.

Of u nu kiest voor een goedkope taxi of een luxer model, bij Schiphol taxi geniet u altijd van een uitstekende service voor een scherp tarief. Alles is prima geregeld, en de chauffeur zorgt dat u ruim op tijd op de airport arriveert en u niet lang hoeft te wachten.

Geniet van uw welverdiende vakantie

U verdient een zorgeloze vakantie, van begin tot eind. Taxi Schiphol verzekert u van een probleemloze reis, waarbij u gegarandeerd uw vlucht haalt. Reis met een Schiphol taxi, geniet van het comfort en laat u naar luchthaven Schiphol of een andere airport brengen.

Laat een Schiphol taxi uw eerste reis zijn naar luchthaven Schiphol, en begin uw vakantie goed!

De officiële Schiphol taxi's

Taxicentrale Schiphol

Schiphol Taxi

Bios Groep

Veilig reizen met de taxi

Koninklijk Nederlands Vervoer

Sociaal Fonds Taxi

Taxiklacht