Schiphol taxi bestellen voor bedrijven
Uw zakelijke taxi

U wilt uw reis zo comfortabel en zo efficiënt mogelijk laten verlopen. Dat begrijpen wij! Als zakelijke reiziger ontvangt u standaard een upgrade naar een comfortabeler voertuig.

Regelmatig worden wij benaderd door bedrijven om onze Schiphol taxi’s in te zetten op zakelijk niveau en dit doen wij met alle plezier.
 

Voordelen Taxi Schiphol Zakelijk:

  1. Zakelijke inlog voor bedrijven
  2. Snel & Eenvoudig Online reserveren
  3. Ontspannen en comfortabele reis
  4. Chauffeur is altijd op tijd aanwezig
  5. Luxe- en stijlvol vervoer
  6. Geen parkeerproblemen

Al onze Schiphol taxi’s zijn inzetbaar voor bedrijven. Wij houden graag rekening met zakelijke klanten en upgraden het voertuig altijd naar een businessclass Schiphol Taxi. Zo ontvangt uw collega of uw zakenrelatie net dat stukje extra comfort die hij of zij verdient. Ook doen wij ons uiterste best om ruim van tevoren klaar te staan zodat u of uw relatie gelijk kan instappen!

Vaak wordt een Schiphol Taxi voor klanten of een collega geregeld. Wees er alert op dat u de juiste gegevens (dus van uw klant of collega) vermeldt bij uw reservering. Vooral de juiste telefoonnummers (inclusief landcodes) zijn cruciaal zodat onze taxichauffeur uw relatie altijd telefonisch kan bereiken. Heeft u niet de juiste gegevens opgegeven of krijgt de passagier geen contact met onze chauffeur? Laat uw relatie zich dan melden bij één van de 15 informatiebalies op Schiphol. Wanneer diegene de reserveringsbevestiging van onze Schiphol taxi laat zien, weten de baliemedewerkers van Schiphol assistance deze persoon verder te helpen.

Ook kunt u als bedrijf meerdere malen gebruik maken van onze efficiënte dienst door middel van een zakelijke inlog. Het bijkomende voordeel is dat u de mogelijkheid krijgt om als bedrijf te betalen voor het taxivervoer en uw zakenrelatie(s) dus niet hoeft te betalen. Stuur ons uw contact- en factuurgegevens zodat wij u kunnen voorzien van een zakelijke login. Zo kunt u (of collega’s) gemakkelijk en eenvoudig een Schiphol Taxi reserveren tegen een vast en voordelig tarief.

Laat u ons ook weten of u beschikt over een Schiphol Privium Lidmaatschap?