Voertuigen
Onze taxivloot

Al onze voertuigen worden regelmatig gecontroleerd en beschikken over het TX-keurmerk. Dit is het landelijke kwaliteitskeurmerk voor taxivervoer. U kunt onze voertuigen herkennen aan een blauw kenteken. Dit is verplicht volgens de Nederlandse Wetgeving. Nederlandse taxivoertuigen zijn misschien wel de meest luxe in vergelijking met andere landen in de wereld en er rijden steeds meer electrische taxi's rond.

Schiphol Taxi is voornamelijk gespecialiseerd in contractvervoer, wat betekent dat onze taxi’s rijden zonder (gele) verlichting op het dak en meestal ook zonder bestikkering.

U kunt onze taxi’s dus niet herkennen aan een geel taxi licht op het dak, maar wel aan een aantal andere kenmerken. Zo hebben onze taxi’s altijd een blauw kenteken en is er altijd een (digitale) chauffeurspas zichtbaar aanwezig in de auto. Zo weet u zeker dat u kunt vertrouwen op een vakbekwame taxichauffeur die u veilig van- en naar Schiphol brengt voor een eerlijke prijs.

Schiphol Taxi biedt u uitgebreide keuzemogelijkheden als het aankomt op het vervoer van- en naar Schiphol. Wij hebben 4 type voertuigen, met per categorie een grote variatie aan merken en opties. Of u nu op zoek bent naar een luxe Schiphol taxi of een ruime bus, wij bieden het allemaal!


Enkele voorbeelden van onze type taxi’s:

Auto

Onze reguliere Schiphol taxi’s hebben een keurige uitstraling en bieden comfort, zodat u ontspannen en onbezorgd kunt genieten van het vervoer van- en naar Schiphol. Onze reguliere taxi’s bieden ruimte voor 4 passagiers (1 persoon voorin de taxi, 3 personen op de achterbank). Onze ervaring leert dat 3 personen op de achterbank relatief krap is in het geval van volwassenen. De laadruimte van onze reguliere Schiphol taxi’s biedt gemiddeld ruimte voor 2 ruimkoffers en 2 handbagagestukken.

Voorbeeld type auto: Mercedes C-klasse Sedan


Stationwagen

Een stationwagen biedt meer ruimte dan een reguliere taxi, omdat de stationwagen een stukje langer is. Net zoals een reguliere Schiphol taxi, biedt een stationwagen ruimte voor maximaal 4 personen. Het voordeel van een stationwagen is dat de auto meer laadruimte heeft, waardoor er meestal ruimte is voor minimaal een extra ruimkoffer.

Bijvoorbeeld type auto: Mercedes E-klasse estate


Taxibus

Wanneer u wilt genieten van meer zitruimte en bagageruimte, of wanneer u reist met meer dan 4 personen, dan is een taxibus waarschijnlijk de ideale Schiphol taxi voor u. Onze taxibus heeft ruimte voor 7-8 personen en biedt daarnaast voldoende ruimte voor gemiddeld 8 koffers (afhankelijk van de omvang van de koffers).  Met een taxibus rijdt u met een grote groep in één keer naar Schiphol voor een relatief goedkoop tarief per persoon.

Bijvoorbeeld type auto: Mercedes Vito


Businessclass taxi

Met onze Businessclass taxi geniet u van een zeer comfortabele taxi die van alle gemakken is voorzien. Dit zijn onze beste en meest luxe taxi’s, inclusief een ervaren en professionele chauffeur. Onze businessclass Schiphol taxi is ruim van tevoren aanwezig op de afgesproken locatie, zodat u nooit op een taxi hoeft te wachten. Onze Businessclass taxi’s zijn waar mogelijk voorzien van privacy glass en Wifi. Bovendien zal onze chauffeur u persoonlijk begeleiden waar nodig. De businessclass taxi is beschikbaar in verschillende merken en verschillende formaten, variërend van 1 tot 8 personen.

Bijvoorbeeld type auto: Jaguar XF