Schiphol taxi bestellen voor particulieren
Uw privé Schiphol taxi

Online reserveren
Taxi naar Schiphol of Taxi vanaf Schiphol


Online uw taxi reserveren op onze website is niet alleen veilig maar ook voordelig. Bij ons heeft u de garantie op een vast tarief. Wij berekenen eerlijke kosten en rijden zo efficiënt mogelijk naar uw bestemming.

Tegenwoordig zijn er veel illegale taxichauffeurs actief in de aankomsthallen en op het Internet. Maak vooral geen gebruik van diensten waarbij u het gevoel krijgt dat een deze dienst ongevraagd wordt aangeboden. Dit kunt u voorkomen door uw taxivervoer van tevoren te regelen en niet afhankelijk te zijn van de taxichauffeurs die u tegenkomt na uw landing op Schiphol. Als u op de taxistandplaats in een willekeurige Schiphol taxi zou stappen voor een rit vanaf de luchthaven Schiphol, dan weet u nooit van tevoren wat de exacte kosten zijn. Wij pakken dat anders aan. Een duidelijk tarief met reservering.

U kunt bij ons op de dag zelf nog een Schiphol taxi reserveren maar wij adviseren altijd om vooraf te bestellen. Zo kunnen wij ruim van tevoren rekening met u houden en kunt u zonder zorgen aan uw reis beginnen of aankomen op de eindbestemming. 

Na uw reservering ontvangt u een bevestigingsmail op het opgegeven de e-mailadres. Het is altijd mogelijk om uw reservering te wijzigen naar uw wensen of te annuleren via een link in de mail.

Mocht u problemen ervaren met het bestelproces, dan kunt u altijd contact opnemen met onze Schiphol taxi telefooncentrale. Wij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week voor uw klaar!
Naast onze standaard service houden wij ook rekening met uw vlucht. Wanneer u bent geland op Schiphol, zorgen wij ervoor dat de gereserveerde Schiphol taxichauffeur binnen 15 minuten contact met u opneemt.

Het is daarom belangrijk om uw mobiele telefoonnummer (inclusief de juiste landcode) + uw vluchtnummer mee te sturen bij uw reservering. Vergeet ook niet uw mobiele telefoon aan te zetten na de landing.

Lees hier meer over onze afhaalprocedure op de luchthaven.

Regel nu uw taxi naar Schiphol!