Schiphol taxi vanaf de standplaats
Uw taxi tegen metertarief

Onze taxichauffeurs staan op de officiële taxistandplaats van Schiphol voor contract- vervoerders en zelfstandige taxichauffeurs (voor de deur van Schiphol Plaza). Zij staan 24 uur per dag en 7 dagen per week klaar om u met een Schiphol taxi naar uw eindbestemming te brengen.

Wanneer u een reservering heeft geplaatst voor onze Schiphol taxi service dan staat onze taxichauffeur niet op deze plek op u te wachten. Lees hiervoor onze afhaalprocedure.

LET OP: Illegale taxi’s, de zogenaamde “taxironselaars”, zijn nog steeds actief en doen er alles aan om uw in hun taxi te laten stappen. Het gevolg is een torenhoge en oneerlijke rekening aan het einde van de rit. Je herkent deze taxironselaars door goed op te letten of je ongevraagd wordt aangesproken over hun diensten. Ook van klanten horen wij nog vaak dat zij worden lastiggevallen door deze personen.
Wij hebben hier ook een oplossing voor. Vraag/controleer altijd of de taxichauffeur de taximeter aanzet en houd goed in de gaten of diegene geen onnodige omwegen neemt. Ze doen er alles aan om zoveel mogelijk geld te verdienen.

Reserveer daarom online uw Schiphol Taxi. Geen oneerlijke prijzen en vooral duidelijkheid over uw vervoer van of naar Schiphol. Onze prijzen staan vast en u kunt bij ons tot 3 uur van tevoren reserveren. Wij zorgen dat er een taxi met chauffeur klaarstaat!
 

Opbouw van het tarief

Het officiële Schiphol taxi metertarief voor taxivervoer is per 2020 als volgt opgebouwd. Allereerst wordt er gerekend vanaf een starttarief en deze stijgt door een prijs per minuut en een prijs per kilometer.

Taxi's t/m 4 personen
* Starttarief: €3,26
* Per kilometer: €2,40
* Per minuut: €0,40

Taxi's 5 t/m 8 personen
* Starttarief: €6,63
* Per kilometer: €3,02
* Per minuut: €,045

Bereken nu uw tarief voor een taxi via ons